Chapter 1.

over Lilith;

Gepubliceerd: september 3, 2019

Auteur: Noor Bongers

Ware feminiene kracht. Ontspannen. Krachtig.

Deze kracht was lang verstoord. In vrouwen, in onze samenleving en in onze relaties. Niet in balans met het masculiene deel in onszelf én in onze samenleving. Toxische vormen van feminien en masculien laten zich zien. Hoe halen we de kwaliteit weer naar voren?

Ontdek het in de trilogie: Lilith Ontwaakt, De Transformatie van Adam en De Spiegel van Lilith.

Lilith Ontwaakt, schreef ik samen met Herman Wijffels in 2018. Waarin de feminiene kracht ontwaakt, in onszelf én in het maatschappelijk en economisch domein. De balans met het masculiene maakt dat ze floreert.

In 2019 schreef ik De Transformatie van Adam over de ontwikkeling van het masculiene. De balans is essentieel voor een economie van waarde en het werkelijk zorgdragen voor onze planeet. Wat heeft ‘het masculiene’ dan te doen?

In 2021, schreef Felice Derkinderen op mijn uitnodiging, De Spiegel van Lilith. Zij nam de tarot kaart 8, als uitgangspunt. Kracht. Vrouwelijke kracht. In wiens aanwezigheid de meest duistere stukken zich laten zien. En zo wordt het aankijken van het donker in de zachte kracht van het feminiene een belangrijke schakel in onze maatschappelijke ontwikkeling.

De trilogie, vlogs en artikelen op Lilith Ontwaakt geven inzicht in deze thematiek. Persoonlijk, collectief als ook voor goed bestuur en governance.

Het is het resultaat van het onderzoek dat ik deed van 2014 tot 2021, in zeven leergangen, tal van persoonlijke en professionele avonturen, energetische reizen en toetsing aan de weerbarstige werkelijkheid. Alle collectieve en persoonlijke trauma’s zijn aangeraakt en getransformeerd.

Deze expertise pas ik toe in leergangen en strategische programma ontwikkeling en consultancy.

Geniet van de reis die Lilith Ontwaakt je biedt,

met warme groet, Noor Bongers. 

 

Noor Bongers gefotografeerd door Zelda Bonnet

Disclaimer:

Lilith Ontwaakt claimt niet de ‘waarheid’ over het verhaal der schepping. Lilith, Adam én Eva zijn archetypen om eigentijdse ontwikkeling te duiden en de weg te openen voor een gelijkwaardige rol en waardering van feminiene en masculiene kwaliteiten.


Geinspireerd, geinteresseerd of wil je bijdragen?
Voel je vrij om contact op te nemen.

Back to top