De bevrijding van Maria

Gepubliceerd: december 25, 2022

Auteur: Noor Bongers

Kerst 2022

Er was een tijd dat het vrouwelijke gevangen was in steen. In koude kerken van herinnering. Alles kleefde zich aan haar vast, pijn en projecties en de mooiste wensen …. Ze nam alles aan. In haar grote hart was immers álle ruimte. De kracht van de Heilige Moeder, de Minnares, de Vrouw, de Zuster.

Maar toch had ze geen actieve ‘levende’ plek, van waaruit ze kon uitreiken met haar geopend hart. Om haar eigen zijn, haar eigen natuur te vieren! Te géven! Er speelden grote belangen dat zij dat níet zou doen. En níet met de kracht van haar geopend hart (zo sterk!!) de wereld in zou stappen.

Het was daarom veiliger om haar te verbergen in een steen. Voor niemand zichtbaar. Haar spirit was vrij maar zonder vorm … zoekend. Niet belichaamd omdat het niet veilig was op aarde. Zij verscheen in andere vormen, in visioenen en in de harten van mensen, waar zij het verlangen aanraakte.

Eeuwenlang was het zo. Het feminiene werd fluïde als het water, stroomde om de rotsen heen en voegde zich waar er ruimte was. Maakte stroming. Vaak onzichtbaar maar zo voelbaar. De ‘Mannen van Macht’ zochten deze kracht, en vonden niets. Ze was verborgen in steen, haar spirit vrij op zee.

Of toch ….. opeens was het moment daar. Ze werd bevrijdt uit de steen en teruggeplaatst in het hart van de natuur. Gelijk onze eigen natuur. Bevrijdt uit de kerken van herinnering, bevrijdt van het onvervulde verlangen … ze keerde terug in de werkelijkheid. Zij werd belichaamd bewustzijn.

De kracht van het bevrijde feminiene (bewustzijn) in de bedding van het geheelde masculiene (bewustzijn) maakt dat we de Hemel op Aarde kunnen manifesteren. De geboorte van het Christusbewustzijn, de gouden tijd op aarde. Nog niet voor iedereen zichtbaar, maar O zo voelbaar!

Ik voel me vereerd om hierin samen te reizen & te ontdekken,

en deze tijd vorm te geven, op Grond van Liefde.

Noor Bongers

Mahina LesiBack to top